Galeria zdjęć

Galeria 1. Fotografie z uroczystości finałowych Ogólnopolskiego Programu Certyfikacji Szkół Wyższych "Uczelnia Liderów" - edycje 2011 i 2012, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie - kliknij!

Galeria 2. Fotografie z uroczystości finałowych Ogólnopolskiego Programu Certyfikacji Gmin i Powiatów Rzeczypospolitej Polskiej "Samorządowy Lider Edukacji" - edycje 2011-2014, Uniwersytet Jagielloński w Krakowie, Uniwersytet Wrocławski - kliknij!

Galeria 3. Fotografie z uroczystości finałowej Ogólnopolskiego Programu Certyfikacji Szkół Wyższych "Uczelnia Liderów" - edycja 2013, Aula Leopoldina, Uniwersytet Wrocławski - kliknij!

Galeria 4. Konferencja naukowo-szkoleniowa na temat monitorowania karier absolwentów szkół wyższych. Konferencję zorganizowała Fundacja Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego, we współpracy z Collegium Civitas w Warszawie, maj 2013 roku - kliknij!

Galeria 5. Konferencja naukowo-szkoleniowa "Zasady i kryteria akredytacji uczelni po wejściu w życie Krajowych Ram Kwalifikacji". Konferencję zorganizowała Fundacja Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego pod patronatem Rady Głównej Nauki i Szkolnictwa Wyższego - Hotel Golden Tulip w Warszawie, grudzień 2012, marzec 2013 roku - kliknij!

Galeria 6. Uroczystość wręczenia nagród dla laureatów Konkursu im. Piotra Zarzyckiego, których sponsorem była Fundacja Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego. Uroczystość stanowiła część Gali Finałowej Konkursu o Zagłębiowską Nagrodę "Humanitas", organizowanego od 2006 roku przez sosnowiecką Wyższą Szkołę Humanitas i Urząd Miejski w Sosnowcu. Aula WSH, czerwiec 2013 roku - kliknij!

Galeria 7. Warsztaty dla młodzieży "Dzień kariery gimnazjalisty", poświęcone planowaniu ścieżki kształcenia i rozwoju zawodowego przez uczniów szkół gimnazjalnych. Projekt współorganizowała Fundacja Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego - Wyższa Szkoła Humanitas, maj 2012 - kliknij!