UCZELNIA LIDERÓW 2015

Fundacja Rozwoju Edukacji i Szkolnictwa Wyższego zaprasza do udziału w VI edycji Ogólnopolskiego Programu Certyfikacji Szkół Wyższych „UCZELNIA LIDERÓW 2016”. Już po raz szósty wyróżnimy najlepsze polskie uczelnie kształcące zgodnie z potrzebami rynku pracy.

Misją Programu „Uczelnia Liderów” jest identyfikowanie i promowanie najlepszych polskich uczelni, cechujących się otwartością na potrzeby otoczenia zewnętrznego. W ramach Programu „Uczelnia Liderów” akredytujemy szkoły wyższe, które mogą poszczycić się innowacyjnymi działaniami ukierunkowanymi na edukację praktyczną studentów i aktywną współpracę z podmiotami rynku pracy.

Zapraszamy na nową stronę Programu "Uczelnia Liderów", gdzie znajdują się szczegółowe informacje o VI edycji: www.uczelnia-liderow.pl